SSS raspisuje izbore za predstavnika takmičara

 
Streličarski savez Srbije, po uzoru na WA, raspisuje izbore za predstavnika takmičara (athletes representative), čija će funkcija biti savetodavna i služiće kao posrednik između takmičara i SSS, u cilju poboljšanja komunikacije i kvaliteta domaćih turnira.
Kandidati treba da na Facebook stranicu saveza (dugme "Send Message" ispod cover fotografije) pošalju tekst u kome navode zašto baš oni treba da budu izabrani i par fotografija. Prijave poslati do 5.9.2017. do 12h.
Kandidati moraju biti iz seniorske starosne kategorije i moraju biti aktivni takmičari (izlaznost na više od pola turnira iz kalendara SSS). Takođe je poželjno da kandidati imaju višegodišnji takmičarski staž i da su nastupali u inostranstvu u sastavu reprezentacije. 
Izbori će se održati na target DP 10.9.2017. u toku trajanja turnira gde će sledeće kategorije imati pravo glasa: kadeti, juniori, seniori i veterani. Pobednik će biti kandidat sa najviše glasova. Sledeći izbori će se održati na DP 2019. godine. Predstavnik takmičara za field i 3d održaće se sledeće godine.