IZVEŠTAJ SA SAJMA 2017. GODINE

 
 
U petak, 24.12. na našem štandu su bili predstavnici klubova Košutnjak, Zemun, DIF i naši reprezentativci Luka Popović, Aleksandar Beatović, Ognjen Nedeljković i Nikola Stefanović, kao i mlada nada ovog sporta Maja Mišnjenović. Posle defilea neki su morali na seminar, neki su pomagali u promociji i popunjjavanju anketa koju je sačinila Aleksandra Stanković, dok su se treneri Aleksandar Stanković, Milica Marković i još jedna članica DIF-a bavili lukovima, strelama i posetiocima kojih je bilo u velikom broju. Predsednik Dragan Svilanović je doneo lizalice što je doprinelo popunjavanju anketa To je bio pun pogodak u okupljanju dece.
U subotu nas je čekala promocija pa je bilo mnogo naših streličara iz SK Zemun, BSK, Košutnjak, Velos i Arena 01 i naravno reprezentativci pojačani Jovicom Velimirovićem. Vredni učesnici su bili i Marija Stanojević, Andrej Bralić, Srđan Popović i mladi streličari Velos-a. Promocija se odigravala na glavnom terenu. Iznenada i bez najave ovom našem skupu se pridružio i Ministar za omladinu i sport Vanja Udovičić. To je bio trenutak da skrenemo pažnju na naš sport bez mnogo reči.
U podne nas je posetio amabasador Južne Koreje Yoo Dae Jong sa kojim je Predsednik razgovarao o eventualnoj pomoći SSS.On je rado prihvatio učešće u gađanju lukom i strelom.
Po podne su nastavljene aktivnosti uz pomoć Katarine Korlat, Ivone Radić i Slavice Bjelić.
U nedelju smo, iako je bio turnir uZemunu, dobili pomoć od Velosa, Zlatne strele i BSK-a. Nebojša Čupić, Marinko Kresoja, Katarina Korlat, Radoslav Dinić, Branko Zorić i dva volontera Miloš Arunović i Luka Nikolić izvukli su ovaj kritični dan.
Hvala svima koji su pomogli u uspešnoj realizaciji i radu na promociji streličarstva. Ko zna, možda je to neko primetio.
Više fotografija možete pogledati u galeriji.