POZIV ZA UČEŠĆE U KAMPU MLADIH I PERSPEKTIVNIH SPORTISTA

Svim klubovima - članovima Streličarskog saveza Srbije
 
Poštovani,
 
POZIV ZA KAMP MLADIH I PERSPEKTIVNIH SPORTISTA
 
Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije je, kao i svake godine, obezbedilo sredstva za mlade i perspektivne sportiste. U saradnji sa Republičkim zavodom za sport ovaj kamp će biti održan u Karatašu kraj Kladova gde postoje odlični uslovi za boravak i rad.
Kamp počinje 25.08. i traje do 02.09.2018. godine. Kamp će voditi Đorđe Redža, selektor za mlađe kategorije i kondicioni trener Ivana Pašić koja je diplomirala na Fakultetu za fizičku kulturu. Klubovi mogu da prijave svoje članove putem meila: djordje.redza@gmail.com, Obavezno je da polaznici
kampa budu članovi kluba, da imaju važeće lekarsko uverenje i pismenu saglasnost roditelja. Na samom kampu, pored treninga i kondicije, lekari iz Republičkog zavoda za sport će obaviti testove motoričkih sposobnosti i psihološki test.
Prijava za kamp treba da se obavi do 16.07.2018. godine, a po dobijenim prijavama selektovaće se učesnici kampa na osnovu postignutih rezultata i aktivnosti. Spisak učesnika biće objavljen na sajtu Saveza i poslat klubovima iz kojeg dolaze.
 
S poštovanjem,
 
Streličarski savez Srbije
Đorđe Redža, Selektor za mlađe uzrasne kategorije