Završen Sajam sporta 2019.

U nedelju, 24.11.2019 je završen Sajam sporta.
U prezentaciji su učestvovali SK Pančevo i SK DIF.
Svi klubovi su veoma profesionalno pristupili prezentaciji, a SK DIf je doneo svoju metu i stalak.
Hvala svim klubovima koji su učestvovali.
Pored toga za trenerski seminar su se prijavili Gordana Knežević, Dragan Karafilipović, Zoltan Pataki i Zaviša Lučić. Odražana je i sednica Upravnog odbora. Nadamo se da će naši napori i odlična realizacija biti primećeni i valorizovani u narednoj godini.

22.11.2019. godine, počeo je Međunarodni sajam sporta. Prvog dana, na štandu Streličarskog Saveza Srbije, u prezentaciji streličarskog sporta, učešće su uzeli stipendisti Saveza, te predstavnici dva beogradska kluba SK Dif i SK Košutnjak. Drugog dana su prezentaciju radili članovi klubova SK Zemun i SK Velos iz Novog Sada, a štand su posetili i Jovana Kurmazović (SK Panonski gusari), Dejan Margetić (SK Kalemegdan), te Željko Vranjevac i Dejana Bačko (SK NS2002).
Dugogodišnji sponzor srpskog streličarstva Al Grosso je i ovog puta svojim proizvodima ulepšao prezentaciju.

Poštovani,
tradicionalno, Seminar za generalne sekretare biće održan u okviru Sajma sporta 2019 u SUBOTU 23. NOVEMBRA u hali 1a. Prijavljivanje je od 9 časova, seminar počinje u 10 časova. 
 
Raspored tema i predavača, šaljemo naknadno i biće objavljen na sajtu SSS
 
Molimo Vas da do srede 20. novembra pošaljete imena i prezimena onih koji će pohađati seminar, kako bi mogli da pripremimo sertifikate. Podela sertifikata će biti na štandu Sportskog saveza Srbije od 16 časova.
 
U prilogu vam šaljemo pozivnicu za svečano otvaranje, kao i vizual koji možete koristiti za najavu Sajma sporta na vašem sajtu i društvenim mrežama.
 
ONI KOJI NE BUDU NA SPISKU, KO SE PRIJAVI NA LICU MESTA U SUBOTU, SERTIFIKAT ĆE MOĆI DA DOBIJE OD UTORKA 26. NOVEMBRA U PROSTORIJAMA SPORTSKOG SAVEZA SRBIJE KNEZA MIHAILA 7/2, BEOGRAD, od 8 do 16 časova. HVALA NA RAZUMEVANJU.