Logo

Streličarski Savez Srbije

Novosti

Program razvoja omladinske selekcije SSS za '23/24

11.12.2023 08:54:17

Na sednici Upravnog Odbora SSS održanoj u četvrtak 7.12.2023., jednoglasno je podržan predlog selektora Aleksandra Stankovića o Programu razvoja omladinske selekcije SSS za 2023/2024. UO smatra da su ova inicijativa i program koji je predložen, pravi način da se valorizuje dosadašnji rad perspektivnih mladih streličara, a i da se na pravilan način podstakne njihov dalji razvoj. Formiranjem omladinske selekcije SSS stvara se vidljivi cilj ka kojem bi trebalo da streme svi mladi takmičari.
Raduje nas i inicijativa stručnog tima, da se od naredne godine u program omladinske selekcije uvrste 3D i fild discipline.
Sveobuhvatnom brigom o našim najperspektivnijim mladim takmičarima, zasigurno ćemo osigurati veliki potencijal za budućnost.
U svrhu podrške razvoju streličarstva kod dece i omladine, kao jednu od tačaka prethodno navede sednice, UO je usvojio i predlog predsednika Saveza Slobodana Pavlovića, da se u poslovnoj banci otvori poseban bankovni račun na koji će biti uplaćivana novčana sredstva prikupljena od strane donatora i sponzora, ili sredstva obezbeđena putem konkursa za specijalne programe državnih i međunarodnih institucija.