Logo

Streličarski Savez Srbije

Novosti

ID kartice - uvek sa vama!!

None

Pošto se po novom sistemu evidentiranja takmičara, trenera, sudija i APK ID kartice više ne šalju na overu Sekretarijatu Saveza, pa onda oni vraćaju, pa za overu lekarskog...nema više nikakve prepreke da one stoje kod samih učesnika na turnirima.

Na kartici, iznad grba SS Srbije, na sredini (slovo "R" ili 27mm) obeležite markerom poziciju za rupu. Uzmete običan bušač za papir, pa čak i onaj najmanji, skinete poklopac sa donje strane kako bi ste mogli videti marker i pozicionirate ga na sredinu. Klik i rupica je tu.

Ona traka i kukica koje se koriste za medalje, iskoristite da zakačite vašu ID karticu. Kad ste na turniru, okačite na tobolac, kad se završi turnir u tobolac i uvek je sa vama.

Ovo je interesantno pogotovo sada dok traju ove mere, jer Uredbom od 03.12.2020. ograničen je rad do 17,00 sem za registrovane takmičare u granskom savezu, koji se pripremaju za takmičenja (tačka 7.), te ako se pojavi neka inspekcija, imate pokriće zašto ste u sali. Jeste da je ova Uredba ograničena do 15. decembra, ali ne sumnjam da će je produžavati.