Logo

Streličarski Savez Srbije

Novosti

Kako koristiti aplikaciju JRLT za DP

03.04.2022 16:48:50

Aplikacija je završena i pokazuje stvarno stanje

prijava za senirsko DP u Temerinu!!

Kad pokrenete aplikaciju, videćete da pored bodova svakog takmičara, ima i dugme sa njegovim trenutnim statusom učešća na DP. Klikom na odgovarajuće dugme (1.) otvara se prozorčić (2.) sa objašnjenjem.

Ako ima nekih dodatnih pitanja, slobodno ih postavite na sssrbije1@gmail.com

 

 

 

 

Staro objašnjenje, ali ima korisnih informacija.

-----------------------------------------------------------------------------------

Prijatelji streličari,

Kao što ste već upoznati, na poslednjoj Skupštini streličarskog saveza Srbije, doneta je Odluka da se koristi  jedinstvena rang lista kod određivanja učešća na rangirnim turnirima, te učešća na DP.

Kako je indoor sezona pri kraju, ova jedinstvena lista će se primeniti samo za indoor DP u seniorskoj konkurenciji 13.03.2022. u organizaciji SK Castle Archery u Temerinu.

U skladu sa tim, TTK je postavila minimalne kvote broja učesnika na DP po kategorijama i stilovima i obavestila sve klubove.

RM - 32

RW - 8

CM - 16

CW - 4

BM - 16

BW - 4

Ukupno 80 takmičara, po prijavama i po redosledu sa jedinstvene rang liste po kategorijama i stilovima.

Kako je kapacitete za ovo DP 92 takmičara, preostalih 12 će se dopuniti sa iste liste, bez obzira kojoj kategoriji ili stilu takmičari pripadaju.

Iz ovog razloga, ako i ostanete ispod crte (objašnjenje u nastavku), a da niste baš predaleko, postoji šansa učešća na DP jer su na listi i oni koji se već duže vreme ne takmiče, ali su im rezultati dovoljno dobri da se oni i pored bodovnog umanjenje dobro kotiraju. Tu su još i oni koji se neće prijaviti iz ko zna kojih razloga.

 

Vaše je da se PRIJAVITE za DP, a lista će reći svoje.

 

Sve ovo (i još ponešto) možete videti na aplikaciji JRLT

Sledi kratko objašnjenje kako da proverite svoju trenutnu poziciju na rang listi.

Otvorili ste aplikaciju, iz glavnog menija sa leve strane izaberete „Rang listu“ i opciju „Indoor 18m“.

Prikazaće vam se kompletna rang lista, sa svim takmičarima koji su učestvovali na takmičenjima u poslednjih 5 sezona.

Da bi ste pronašli vaš stil i kategoriju, iz padajućih menija ih izaberete.

 

U ovom slučaju za BW kvota je 4 takmičarke i u koloni bodovi, možete videti trenutno stanje. Crvena linija deli učesnice DP-a.

Tako je za sve seniorske kategorije i stilove.

Ako želite da proverite koji se rezultati računaju, dovoljno je da kliknete na ikonu „oko“ i dobijate spisak turnira, krugova i bodova.

Ako ste ispod crte i izračunali ste koliko vam bodova treba da se pomerite na listi, da bi ste proverili koliko je krugova potrebno pucati za određen broj bodova, iz glavnog menija izaberite „Normalizaciju“ i „Krive“, te stil i kategoriju.

Dobićete krivu za odabrano i jednostavnim povlačenjem miša po krivi, videćete koliko se bodova dobija za ispucan broj krugova.

U ovom slučaju, za BW treba da se ispuca 440 krugova i dobije 19,719 bodova, što je trenutno dovoljno da se takmičarka probije na drugo mesto i obezbedi učešće na DP.

                                       Kao što sam rekao, ima tu još po nešto...Analiza, Uporedni prikazi, Bodovanje...ali to nije predmet ovog kratkog Uputstva.