Logo

Streličarski Savez Srbije

Novosti

Portal SSS - NOVO na Portalu!!

None

Pretpostavka je da ste ovo ispod crte pročitali, pa ćemo ovde da vas obaveštavamo o novinama koje ubacujemo na Portal. Imamo dve novine.

  • Pretraga u Dokumentima: Često nam treba nešto da pronađemo, npr. "Lice meta" ubacimo kao ključne reči i dobićemo sve Dokumente gde se ovi pojmovi pojavljuju (kako su Dokumenti pisani i ćrilicom i latinicom, ako ne nađete šta vam treba, promenite pismo pretrage).
  • Rang lista: Ako nas zanimaju takmičari samo određenog kluba, izaberemo sezonu i klub koji nas interesuje i dobijamo spisak po stilovima i kategorijama takmičara samo tog kluba.

----------------------------------------------------------------------------------

Nadam se da je svima jasno da bez nove takmičarske ID kartice, slike takmičara (anfas, 300x400piksela u .jpg formatu, ne starije od 6 meseci) i lekarskog uverenja, takmičar neće moći da se takmiči, a treba uzeti u obzir vreme za unos podataka.
Kako treba slika da izgleda...evo dva primera:
 
                 
 
Uputstvo za Portal i ID kartice se nalazi OVDE, pa se upoznajte jer će biti u upotrebi nakon što se usvoje novi Pravilnik o registraciji takmičara i Takmičarski Pravilnik.
 
Klubovi su dobili mejlove gde se traže podaci za "Administratore klubova" i to bi trebalo što pre učiniti (neki su to već učinili) jer za njih ima najviše izmena.
 
Još jednom da podsetim, za implementaciju nove evidencije i izrade ID kartica (umesto sadašnjih takmičarskih legitimacija, sudijskih akreditacija, trenerskih, akreditacija pratilaca...), treba vremena, pa bi trebalo svi predstavnici klubova da šalju podatke koji se nalaze na sadašnjim takmičarskim legitimacijama, sem slika.
Slike Vas molim da uradite nove.
 
- Slika (300x400 piksela)
- Ime i prezime
- JMBG
- Datum prve registracije
- Klub prve registracije
- Zvanje u streličarstvu (takmičar, trener, akreditovani predstavnik, sudija...)
 
 
Pitanja i predloge, šaljite na mail sssrbije1.@gmail.com
 
Darko Dražić
Željko Dakić