Logo

Streličarski Savez Srbije

Novosti

Kako produžiti takmičarsku i akreditaciju?

None

Produženje, nove i APK (primer, LINK)

Napravite spisak svih kojima produžavate, koje akreditujete i koji su vam novi takmičari, u word-u ili excel-u, ja sam to u excel-u uradio (SK Velos - SEZONA 2021-22.xlsx), jer se odmah može i izračunati visina uplate.

Tu možete videti da za one koji su već takmičari, a klub ih je odredio i da budu APK, ne treba doplaćivati taksu za akreditaciju.

Popunite uplatnicu ili uplatite elektronski i sliku te uplatnice (UPLATNICA ZA ID KARTICE - SK Velos.jpg) pridodate spisku u excel fajlu.

Ako na vašem spisku nema novih takmičara, slanjem ova dva fajla na e-mail Sekretarijata Saveza, završili ste posao za sezonu!!

Ako imate i novih takmičara (Borović Petar i Ilić Ilija), za svakog od njih, popunite Registracioni list, skenirate ličnu kartu (ili izvod iz MKR ako je takmičar maloletan) i pripremite po jednu sliku 300x400 piksela u .jpg formatu, anfas i po mogućstvu u dresu vašeg kluba.

Te tri stvari smestite u fascikle koje ste nazvali po imenu takmičara i uz onaj spisak i sliku uplatnice, pošaljete na e-mail Sekretarijata Saveza (ovo je postupak i kad u toku sezone registrujete novog takmičara).